Aanmelding en financiering

Laten we samen die puzzel gaan leggen! De eerste stappen:

  1. Neem contact met mij op. Dit kan per mail, per telefoon of per Whats App. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.
  2. Ik kom graag bij je langs om kennis te maken en eventuele vragen te beantwoorden. Voor we officieel starten vind ik het belangrijk dat wij elkaar gezien en gesproken hebben, zodat je vast weet hoe ik eruitzie en andersom. Je krijgt van mij bij aanvang een korte vragenlijst.
  3. Als we gezamenlijk besluiten te starten, zetten we eerst samen jou dromen en wensen voor de toekomst om in doelen voor de komende periode. Hier gaan we aan werken.
  4. We nemen 3 maanden de tijd om elkaar echt te leren kennen. Zie dit als een soort ‘proefperiode’. Na 3 maanden bekijken we samen hoe het bevalt of er wellicht iets moet veranderen en of we doorgaan.

Daarna volgt jaarlijks/halfjaarlijks een evaluatie, afhankelijk van de noodzaak van de evaluatie.

Financiering

Het uurtarief is 48,- per uur inclusief reiskosten, met een maximaal van 50 kilometer vanaf het huisadres.

Beau werkt op dit moment vanuit het Persoonsgebonden Budget (PGB). Met een PGB-budget met een indicatie voor individuele begeleiding kun je bij mij terecht. Ik kan ondersteunen bij het aanvragen van een PGB. Ondertekening van het PGB-contract en de overhandiging van de Algemene Voorwaarden maakt de begeleiding van Beau bindend.

Beau staat open voor contracten binnen de Zorg in Natura (ZIN) en wil hier graag in meedenken.

Het is ook mogelijk om de begeleiding van Beau uit eigen middelen te betalen.

Belangrijk om op te merken:

Gemeentes hebben de voorkeur voor contracten binnen de Zorg in Natura, maar ouders staan vrij om te kiezen voor een PGB. Gemeentes mogen aanvragers van een PGB nooit weigeren! Informeer eventueel bij Per Saldo (www.pgb.nl) voor alle mogelijkheden, je rechten en hoe je dit kan aanpakken.

Algemene voorwaarden